NEWS AND ANNOUNCEMENTS

Universiteti i Vienës : “Shkolla Verore” 13 korrik - 10 gusht 2019

2018-12-26

Studime Ndërkombëtare dhe Studime Evropiane

Akademia Austriake e Gjykimit & Kurse të Gjuhës Gjermane

Liqeni Wolfgang / Austri

13 korrik - 10 gusht 2019

Universiteti i Vienës organizon shkollën verore “International & European Studies 2019” nga data 13 korriku deri më 10 gusht 2019. Kjo shkollë ka një program 4 javor i cili ofron nivele të larta të studimeve europiane duke përfshirë dhe kurse nga “Akademia Austriake e Gjykimit” dhe Kurse të Gjuhës Gjermane. Kurset e ofruara janë në gjuhën angleze kryesisht mbi Evropën dhe Bashkimin Evropian. Ato mbulojnë aspektet politike, ekonomike dhe ligjore, por edhe historike dhe kulturore të transformimeve të shumta që kalon kontinenti i Evropës. Kjo shkollë verore është jo vetëm një mundësi e mirë akademike për studentët por edhe në mundësinë që i ofron studentëve për tu njohur me studentë nga kombësi të tjera dhe për të shkëmbyer eksperiencat e tyre.

Studentët e interesuar mund të informohen dhe aplikojnë në linket e mëposhtme:

http://shs.univie.ac.at